Flood Walk

The conversion of 20,000sqft offices to a media company’s headquarters, bringing together five departments of a sports media company previously housed in separate offices around London under one roof. Alongside the inherent efficiency saving to the business by bringing them together there was also an understanding that their renewed adjacency would lead to new avenues of commercial development and innovation.

We took time to visit and interview each department so that we could fully understand their needs. Our role was as much to develop the hardware for the future but also to adjudicate carefully between the different voices within the larger organisation.

We were keen to retain the industrial feel of the site, which was previously a repair workshop for police Panda cars in the 1960s and ‘70s with vehicles taken up a ramp to a first floor mezzanine under north facing rooflights.